A VERSENYRŐL PROGRAM JELENTKEZÉSI LAP VERSENYSZABÁLYZAT GALÉRIA TÁMOGATÁSI LEHETŐSÉGEK
 
 
A VERSENYRŐL

KREÁCIÓ 2014 – A REMIX NEMZETKÖZI SZŐRMEDESIGNERVERSENY ELŐVÁLOGATÓJA
A Magyar Szőrmeipari Szövetség Nagydíja

A Magyar Szőrmeipari Szövetség szervezésében 2014-ben immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a KREÁCIÓ 2014 designerverseny és show.

A rendezvény fő célja, hogy segítsük a magyar divat- és szőrmeiparban dolgozó kreátorokat, szűcsöket, valamint a kezdő divattervezőket, tanulókat, ihletet adjunk nekik a további munkájukhoz, és egyben lehetőséget is biztosítsunk az új 2014 / 2015-ös kollekciók bemutatására a magyar és nemzetközi szakma, valamint a nagyközönség előtt.
A KREÁCIÓ 2014 versenyen kerül kiválasztásra az a fiatal tanuló vagy pályakezdő designer, aki a Magyar Szőrmeipari Szövetség küldöttjeként részt vehet 2015-ben a milánói REMIX* a Nemzetközi Szőrmeszövetség designerversenyén.
* A REMIX versenyre kizárólag csak egy személy, fiatal, pályakezdő divattervező nevezhető, csoport nem. Pontos információ megtalálható az IFF Nemzetközi Szőrmeszövetség honlapján.

Időpont: 2014. november 21. (péntek) 17.00 óra
Helyszín: Larus Étterem és Rendezvényközpont

A verseny 800.000 Ft összdíjazású!

Az idei évben három kategóriában várjuk a nevezéseket!
-Bunda, kabát
-Kiegészítők
-Irha kabát

Jelentkezési határidő: 2014. október 20. - meghosszabítva 2014. október 31-ig!

További információ és a jelentkezési lapletölthető innen! Kérjük a részvételi szándékot e-mailben jelezni legkésőbb 2014. október 31-ig!

Szeretettel várjuk a versenyzőket és a Szövetség tagjait a magyar
szőrme- és divatipar egyik legrangosabb eseményére, a negyedízben megrendezésre kerülő KREÁCIÓ 2014 versenyre, valamint az azt követő partyra!